"Makkelijk Slapen, Verfrist en Vol Energie Wakker Worden"

Voor Wie?

Voor wie wil leren gemakkelijker in slaap te komen en een ononderbroken nachtrust te genieten.

Als Elke Nacht Lekker Doorslapen Niet Meer Vanzelfsprekend Is

Juist als we onze nachtrust zo hard nodig hebben vallen we vaak lastig in slaap. Of na een paar uurtjes slaap blijven urenlang wakker en gedachten gaan meer en meer malen.
Wat doe je dan? Opstaan en even wat gaan doen, toch maar blijven liggen? In elk geval van alles proberen, maar als het echt had geholpen..... had je deze pagina vast niet bekeken.

Wie gedurende langere tijd hiermee worstelt merkt dat het leven van alledag steeds meer ontregeld wordt. Slaapproblemen veroorzaken concentratieproblemen, daardoor minder energie en plezier in het leven, en maakt prikkelbaar.

Wat is er aan te Doen?

Deze cursus benadert het probleem compleet anders. Opgebouwd rond 2 concentratie oefeningen gaan we allereerst de gevolgen van het slechte slapen verminderen. Dit geeft meer rust en energie, en spelenderwijs worden de oefeningen een gewoonte. Daardoor ontstaat steeds meer controle over ontregelende gedachten. We leren dus slaapgedrag be´nvloeden en genieten van……

een gezonde nacht - rust

Er is voldoende ruimte voor eigen inbreng en vragen: wat houdt of maakt je wakker? Wat veroorzaakt nu die spanning of onrust? En allerbelangrijkst: welke afrondings- en ontspanningstechnieken kunnen we in onze situaties het beste toepassen om weer te leren slapen als vanouds.
We gaan oefenen, met ter ondersteuning geleide visualisaties. Na deze cursus staan deze hulpmiddellen je altijd ter beschikking!

Wanneer en Waar?

De eerstvolgende cursus Makkelijk Slapen wordt gehouden op de donderdagochtenden 20, 27 maart en 4 mei 2023 van 10.00 uur tot 12.00 uur.

De kosten bedragen € 60 inclusief werkboekje.

Bel mij voor aanmelding of meer informatie op 035 - 5316849, aanmelden kan ook via het contactformulier.

Deze cursus is ook op locatie en afspraak beschikbaar, vraag naar de mogelijkheden. Als cursus voor minimaal 3 personen of individueel. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Individuele Cursus Makkelijk Slapen

Een individuele cursus Makkelijk slapen op maat is beschikbaar op vrijwel elke gewenste termijn. Deze cursus bestaat uit: De kosten voor dit pakket bedragen € 230 bij vooruitbetaling. De cursus wordt gegeven in de praktijk. Ik geef de cursus desgewenst bij u thuis, ik breng dan ook reisuren in rekening.

Voor wie direct aan de slag wil bestaat de mogelijkheid van de "Slaapbarometer"

Module II Cursus Makkelijk slapen

Module II van deze cursus is ontwikkeld om de routine weer op te halen voor wie de cursus in het verleden volgde. Deze module heeft tot doel de concentratie- en ontspanningsoefeningen steeds gemakkelijker op elk moment toe te kunnen passen. Gedurende 3 avonden zullen we oefeningen en technieken steeds meer "eigen" maken en automatisch leren toepassen. Om daardoor makkelijker en sneller tot rust te komen.

Makkelijk Slapen In Het Nieuws

In de krant: "Gooi- en Eemlander vrijdag 21 januari 2011"

Interview in het programma "Gooi en Eemland actueel" op Radio6fm, kijk op 08-01-2011 bij "Slapen kun je leren" en 6 februari 2010 bij "Cursus makkelijk slapen".