KOSTEN
De sessies nemen in het algemeen anderhalf tot twee uur in beslag, mijn tarief bedraagt € 60 per uur. Betaling vindt contant plaats na de sessie.

AFSPRAKEN
Iedereen is heel welkom voor een vrijblijvende oriŽnterende kennismaking. Doel is met elkaar kennis maken, ik kan daarbij mogelijke vragen beantwoorden, meer vertellen over de mogelijkheden van hypnotherapie en mijn manier van werken . Ik reken hiervoor € 15.
Indien je besluit verder te gaan volgt een intakegesprek (niet in hypnose), dit duurt meestal 2 uur. Met de intake start de therapie tegen het geldende tarief. De frequentie van de afspraken spreken we samen af.
Afspraken kunnen tot 2 werkdagen van tevoren worden verzet, hierna en bij niet verschijnen breng ik 1 uur in rekening voor de gereserveerde tijd. Dus een afspraak op de maandag moet dus uiterlijk de woensdag daarvoor gewijzigd worden.


HOE LANG DUURT DE THERAPIE?
Hoeveel sessies je nodig hebt om je probleem op te lossen hangt natuurlijk sterk af van de klacht(en) en de hele voorgeschiedenis. Hypnotherapie is kortdurend: weinig praten en direct werken met emoties en overtuigingen. Dit werkt intens en geeft na een paar sessies meestal duidelijke veranderingen.

EISEN en WAARBORGEN
De praktijk voldoet aan Ik ben Indien cliŽnt na het eerste kennismakingsgesprek een nieuwe datum heeft afgesproken voor een vervolggesprek, is er sprake van een behandelovereenkomst. De Algemene voorwaarden , evenals de Privacyverklaring maken deel uit van de behandelovereenkomst.

VERGOEDINGEN
Enkele zorgverzekeraars verlenen via aanvullende verzekering gedeeltelijke tegemoetkoming in de kosten van hypnotherapie. Per 1 januari 2020 worden mijn consulten door veel verzekeraars niet meer vergoed omdat ik niet accoord ben met de nieuwste eisen inzake PBSK. Werkgevers en uitkerende instanties blijken regelmatig bereid aan therapie mee te betalen bij klachten die direct verband houden met kunnen (blijven) werken.

EN VERDER . . .
Neem rustig contact op voor meer informatie, en laat je niet tegenhouden door de kosten! We kunnen vrijwel altijd een oplossing bedenken waardoor je toch bij mij aan de slag kunt.