FOTOREGRESSIE

eenden.jpg

EEN KIJKJE IN HET VERLEDEN EN HET GEVOEL VAN TOEN HER-INNEREN ....

VOOR WIE?

Voor iedereen die een moment uit het verleden nog eens zelf wil beleven. Die door middel van een foto leuke momenten van vroeger nog eens op een nieuwe manier wil terughalen. Niet de bekende verhalen van anderen, maar zelf ervaren: hoe keek ik vroeger naar de wereld, wie maakte die foto, hoe was het eigenlijk, toen?

Voor jezelf, maar ook als cadeau voor iemand die je op een originele manier wilt verrassen.

EEN FOTOREGRESSIE, HOE GAAT DAT?

Bij een fotoregressie wordt je in hypnose gebracht, en als je dan in een aangename hypnotische trance bent open je je ogen en kijkt naar een foto die je zelf hebt uitgekozen. Bijvoorbeeld een foto van jouzelf als driejarige. Wanneer je de foto voldoende in je opgenomen en je als het ware in de foto kruipt, sluit je je ogen weer.

Dan wordt je door mij zo diep als jij kunt en wilt in die ervaring verankerd. En omdat je in hypnose bent komen herinneringen gemakkelijker boven. Daarom kun je - veel meer dan bij zomaar een foto bekijken - ervaren hoe je je in die situatie voelde, "hoe het was". Je gebruikt die foto om in de ervaring van jezelf als bijvoorbeeld driejarige te stappen.

WELKE FOTO KUN JE GEBRUIKEN?

Kies bij voorkeur een leuke foto, want de foto bepaalt het moment en de situatie waar je naartoe teruggaat. Bijvoorbeeld een verjaardag, thuis aan de eettafel, of ergens op vakantie. Het is ook mogelijk om een foto te kiezen waar je geen enkele herinnering meer aan hebt, van toen je bijvoorbeeld twee of drie jaar was. Om zo wat meer te weten te komen, hoe je je toen voelde, wie er nog meer in de buurt waren, en ook naar soortgelijke momenten als op die foto.

Want vaak komen associaties en herinneringen naar boven die op de een of andere manier verbonden zijn met de foto. Zeker als je niet zoveel herinneringen meer aan die periode hebt kan het leuk zijn zo een fotoalbum te maken met "plaatjes" van mooie momenten.

WAAROM EEN FOTOREGRESSIE?

HYPNOSE, WAT IS DAT NU PRECIES?

Hypnose is een toestand van verhoogde concentratie, een vorm van trance. Spontane ervaringen van trance kennen we allemaal wel: In plaats van spontane trance breng ik je bij een fotoregressie in een hypnotische trance, en haal je er na afloop ook weer netjes uit. Hoewel je je ogen in hypnose sluit ben je verder volkomen ‘bij’: je kunt gewoon horen, praten en als je wilt je ogen openen en er uit gaan. Je bent alleen dichter bij onbewuste ervaringen, bij jezelf, daardoor kun je meer en duidelijker voelen.

KOSTEN

De kosten van een fotoregressie van totaal een uur bedragen € 45, ook verkrijgbaar als cadeaubon.
Voor opgave en nadere bijzonderheden kunt u mij bellen op 035 - 5316849.


Door Bernard Ligtenberg