CURSUS ZELFHYPNOSE

Voor iedereen die eenvoudig en snel met Zelfhypnose wil kennismaken en direct gebruiken.

Waarom Zelfhypnose?

Wees eens eerlijk, hoe vaak doet wat je eigenlijk niet wil? Je laten afleiden, te laat beginnen, klussen laten liggen. Maar ook emoties kunnen ontregelend, je laat irritaties oplopen, en klapt net op een beslissend moment dicht. Juist waar je je elke keer voorneemt 'dat doe ik niet meer'.

Goede voornemens uitvoeren en volhouden is niet makkelijk. Onbewuste processen spelen dan vaak een grote rol. Hoe krijg je daar controle over? De wereld van het denken beheersen we vrij goed, maar wat onbewust is be´nvloeden is lastig: het is immers niet bewust....

Zelfhypnose, eenvoudig en doeltreffend

Zelfhypnose geeft meer contact met wat onbewust is, het geeft grip op wat er werkelijk speelt. Dit maakt veranderingen mogelijk. En elke keer Zelfhypnose hoeft niet meer te kosten dan 5 minuten.

Toepassingen van Zelfhypnose

De cursus Zelfhypnose geeft een instrument om te zijn en doen zoals je werkelijk wilt. Ontdekken wat meer bij je past. Toepassingen:

    Beter slapen, afvallen, minder drinken of roken,
    Minder stress en meer rust, energie, balans en zelfvertrouwen,
    Lichamelijke klachten zoals pijn, astma en allergie verlichten,
    Emotionele klachten aanpakken,
    Nieuwe inzichten verkrijgen.

Programma van de cursus zelfhypnose

Introductieavond: kennismaking met Zelfhypnose, wat het is en hoe werkt het. Ik laat zien hoe ik mezelf snel en eenvoudig in hypnose breng, en dat gaan we daarna oefenen. Je kunt dan thuis geheel veilig en zelfstandig met Zelfhypnose aan de slag.

Toepassingsavonden: de volgende avonden leer je steeds meer hoe Zelfhypnose kan worden gebruikt. Verdiepende oefeningen, ervaringen en vragen verhelderen hoe onbewuste processen werken. Door met het geleerde jouw Zelfhypnose programma krachtiger te maken ben je steeds beter in staat je eigen (onbewuste) mogelijkheden te benutten.

Een hand-out met alle benodigde informatie wordt verstrekt, inclusief een werkblad waarmee je een Zelfhypnose programma kunt opzetten. Voor jouw eigen specifieke toepassing!

Wat kun je er mee?

Na afloop van deze cursus:
    weet je hoe hypnotische trance werkt en wat dat met jou doet,
    kun je jezelf in hypnose brengen door middel van 2 methoden,
    leer je de taal van het onbewuste beter begrijpen en daardoor . . .
    kun je zelfhypnose praktisch en gericht in het leven van alledag toepassen.

Wanneer en waar wordt de cursus Zelfhypnose gehouden?

Zelfhypnose in Blaricum

De cursus Zelfhypnose wordt in Blaricum gegeven op de maandagavonden 5, 12, 19 en 26 november 2018 van 19.30 - 22.00 uur. De kosten van de cursus bedragen € 90 inclusief koffie, thee en werkboekje.

Voor nadere bijzonderheden kunt u mij bellen op 035 - 5316849, opgave - ook voor de wachtlijst - kan ook via mail. De aanmelding wordt definitief door overmaken van de kosten van € 90 . Zie de contactpagina voor nadere bijzonderheden.

Zelfhypnose in Ridderkerk

De cursus Zelfhypnose wordt in Ridderkerk gegeven op aanvraag bij minimaal 6 deelnemers. Informatie en opgave via het contactformulier

Cursus Zelfhypnose op uw locatie?

Voor groepen vanaf 4 personen organiseer ik daarnaast graag een cursus op locatie. Dat kan de standaard cursus zijn maar desgewenst voor een specifieke groep en/of toepassing. De duur van de cursus is dan in overleg.
Voor alle nadere bijzonderheden en opgave kunt u mij bellen op 035 - 5316849, of via het contactformulier.

Individuele Cursus Zelfhypnose

Een individuele cursus Zelfhypnose op maat is beschikbaar op vrijwel elke gewenste termijn. Deze cursus bestaat uit: De kosten voor dit pakket bedragen € 230 bij vooruitbetaling. De cursus wordt gegeven in de praktijk. Ik geef de cursus desgewenst bij u thuis, ik breng dan ook reisuren in rekening.

Door Bernard Ligtenberg

Zelfhypnose in het nieuws

Interview met mij over de cursus Zelfhypnose 6FM Actueel - Cursus ZelfhypnoseFatima Bajja interviewt in het programma Gooi en Eemland Actueel op Radio6fm Bernard Ligtenberg over zelfhypnose op 29 mei 2010. En op 11 januari 2010 sprak Floris Hulleman via deze zender met hem over de nieuwe cursus zelfhypnose.

Zelfhypnose bij operatie YouTube: Hypnotised for surgery .

Archief: Jan Provoost en Hylke Steggerda in gesprek met Bernard Ligtenberg, een interview over zelfhypnose op 26 januari 2008 bij Radio6fm


Google