KOSTEN
De therapeutische sessies nemen in het algemeen anderhalf tot twee uur in beslag, mijn tarief bedraagt € 55 per uur. Betaling vindt contant plaats na de sessie.

AFSPRAKEN
Iedereen is heel welkom voor een vrijblijvende oriŽnterende kennismaking, ik reken hiervoor € 15.
Indien je besluit verder te gaan volgt een intakegesprek (niet in hypnose), dit duurt meestal 2 uur. Met het intakegesprek begint de therapie tegen het geldende tarief. De frequentie van de afspraken spreken we samen af.
Afspraken kunnen tot 2 werkdagen van tevoren worden verzet, hierna en bij niet verschijnen breng ik 1 uur in rekening voor de gereserveerde tijd. Dus een afspraak op de maandag moet dus uiterlijk de woensdag daarvoor gewijzigd worden.


HOE LANG DUURT DE THERAPIE?
Het aantal sessies dat nodig is om het probleem op te lossen is natuurlijk sterk afhankelijk van de klacht(en) en je achtergrond. Hypnotherapie is kortdurend: weinig praten en direct werken met emoties en overtuigingen. Dit werkt intens en geeft na een paar sessies meestal duidelijke veranderingen.

VERGOEDINGEN
Enkele zorgverzekeraars verlenen via aanvullende verzekering gehele of gedeeltelijke tegemoetkoming in de kosten van hypnotherapie. Per 1 januari 2017 worden mijn consulten niet meer vergoed omdat ik niet bereid ben te voldoen aan de nieuwste eisen inzake PBSK. Als zorgverlener voldoe ik wel volledig aan de eveneens per 1 januari 2017 ingegane Wet Kwaliteit Klachten Geschillenzorg (Wkkgz). Als Werkgevers en uitkerende instanties blijken regelmatig bereid aan therapie mee te betalen bij klachten die direct verband houden met kunnen (blijven) werken.

EN VERDER . . .
Neem rustig contact op voor meer informatie, en laat je niet tegenhouden door de kosten! We kunnen vrijwel altijd een oplossing bedenken waardoor je toch bij mij aan de slag kunt.